mandag 15. februar 2010

Rotet ble borte :)



I dag vil jeg vise en liten bit av kjøkkenbenken min.


Jeg var lei av smårot som sto der og som jeg aldri helt fikk plassert som jeg ville. Her stod det salt- og pepperkar, olje, kaffebokser, servietter, ja, alt som jeg bruker daglig og vil ha i umiddelbar nærhet på kjøkkenbenken..

Jeg sydde dermed et nytt trekk til en hvite vakker kurv, som egentlig hadde et trekk med hester og sjiraff på. Deretter pyntet jeg den med litt hamptråd, et trehjerte og en sinkblomst. Enkelt og greit!

Bruker hampråden til litt forskjellig i huset. Den er så vakker til alt fra dekorering av lys til oppheng av hjerter og gaveinnpakking..  

Så puttet jeg alt "rotet" oppe i kurven, og rotet ble borte:) Her har jeg alt godt gjemt, men veldig tilgjengelig.


Ha en fin kveld
Klem

tirsdag 9. februar 2010

Kjøkkenkos

Kjøkkenkos med solen tittende inn gjennom kjøkkenvinduene.. Er hjemme i dag med sykt barn (ørebetennelse :( ). Vi sitter for det meste på kjøkkenet.. Enten vi lager oss noe ”nammis” eller at vi ligger/ sitter på brisken. I dag var det så vakkert ute at det var tid for å ta noen bilder inne! Jeg viser en hylle på kjøkkenet. Nå med litt ny og litt gammel pynt. Bokstavene kjøpte jeg på Black Design nå når vi var i Bergen..Så kos! Kjøpte flere bokstaver som står plassert rundt om i huset..

En kveld hadde jeg masseproduksjon av hjerter.. Uten min streikende symarskin. Konkluderte med at det faktisk gikk raskete og med mindre frustrasjon, uten min Bernina fra 60- tallet.. Det rosa er ett av disse.. Stoff fra Ikea..

De rosa boksene kjøpte jeg på Kremmerhuset. Til min store forskrekkelse var de fra Lisbeth Dahl. *Smiler*Jeg visste ikke at de hadde det merket.. Så jeg forhørte meg.. Nei, de hadde ikke mye, men litt! Ble så glad da jeg fant disse.. Passet perfekt å bytte ut juleboksene med disse. Har litt havrekjekser liggende fra julebaksten.. pluss litt pepperkaker.. Disse smaker like godt nå, kanskje enda bedre i de nye nydelige boksene.



Ha en fin tirsdagskveld..


Klem


søndag 7. februar 2010

Helgetur til Bergen

Da er helgen straks over og vi er akkurat kommet hjem fra en weekend i Bergen.
Vi har koset oss masse med god mat, vin, og trivelig selskap. Jeg kjenner det gjør godt med et lite avbrekk fra hverdagen. Nå er lille J i seng og mamma'n lurer på om hun snart skal gjøre det samme..
Var litt nervøs for flyturen tilbake, da J hadde grått i tre-fire timer i strekk før vi satte oss på flyet. Trolig har han ørebetennelse eller så reagerte han på trykket etter flyturen på fredag.. hvem vet.. natten vil vise.

Ja, nervøs var jeg derfor før denne flyturen. For hvordan skulle en 50 min flytur i smerte og gråt gå? En svett og varm mor, irriterte flypassasjerer og en gråtkvalt gutt med smerter..?? Og dette skulle jeg gjennomføre uten min mann ved min side.. Han ble igjen i Bergen ettersom han skulle på et kurs på mandag....

Ja jeg gardert meg med bananer, smurfedrops, kvikk lunsj, traktor, bil, ball (kanskje ikke den beste leken å ha med på fly=)) smokk og vann... Det skulle ikke skorte på serveringen... Så var reisen til trøndelag i gang..og ja tekniske problemer før avgang ble det selvfølgelig.. Men mor var meget rolig og avslappet..Vi ble sittende i flyet.. og pakke innpå.. nammenam.. Før flyturen hadde han fått en rakett i rumpa som vi sier.. Paracet..og den hjalp tydelig.. J var rolig nesten hele turen, snakket, lo og sjarmerte som vanlig.. Vi spiste både en og to bananer, både en og to smurfeesker med drops, mens vi delte på en kvikklunsj. Ja, mett det ble han..  og bare bitte litt gråting på slutten av turen..Det gikk smertefritt.. med dobbelbetydning.. Håper jeg kan si det samme i morgen tidlig..


Dette er og over spisebordet vårt..Liker det sølvfatet så godt. Midt på et det inngravert navnet til morfaren min.. En gave fra en skoleklasse, lang tid tilbake, morsomt! Duken med hardagersøm har min mormor laget for mange år siden. Den fikk jeg i julegave nå flere år etter hennes bortgang.. Nydelig stykke arbeid.. Så glad for at akkurat jeg fikk den..Vært på utkikk etter en slik duk lenge, derfor var dette midt i blinken for meg. 
Lysekronen som henger over spisebordet har stukkatur over seg.. Liker den så godt.. ikke alle som synes stukkatur passer til paneltak.. men litt spesiell vri må det da være. Jeg liker helheten den gir lysekronen..

Da sier jeg natta!
klem