torsdag 3. desember 2009

Fyrer opp i peisen og koser meg.
Da er jammen eksamenstiden i full gang.. Men det gjelder å kose seg. Jeg tenner opp i peisen og kan høre bjørkeveden knitre. Masse telys, lyser opp stuen, mens Andrea Bocelli fyller den med vakker sang. (Jeg synger for full hals, på de kjente og kjære sangene, muligens litt surt, men godt jeg er hjemme alene:)) Jeg spiser "litt" After Eight sammen med en kopp varm kaffe.(og litt brus). Samtidig som alle disse inntrykkene presser på sansene mine, prøver jeg også å fylle min hjerne med geologi, fysikk, kjemi og litt fysologi. Jeg har det slettes ikke værst. Det er snart Jul og jeg gleder meg som en unge:)
Også har jeg fått min første award i dag.. Så glad:). Den fikk jeg av Kari med den skjønne lille bloggen blåklokkedrømmer.. Tusen takk, Kari, det varmer mitt hjerte:)  En skal gi denne videre til 15 andre, men velger noen få utvalgte jeg også på lik linje med Kari:)

Jeg vil sende denne videre disse vakre bloggene. Takk for inspirasjon:)
Hjemmebest
Glad i hvitt
Huset med det rare i.
Min vinterverden
Ninas gale verden
Min stil
Balke

Ha en fin dag.. Klem Ingunn

8 kommentarer:

 1. Å så hyggelig, tusen hjertelig takk!!!! Den satte jeg pris på! Så kosleig med levende varme og litt godt i koppen og kroppen, viktig å kose seg innimellom slagene, lykke til! Klem Marianne

  SvarSlett
 2. Hei hei, og takk for award. Kjempekoselig!
  Høres ut som du koser deg, kaffe og after eight - Mmmmm. Deilig
  Ønsker deg en fortsatt fin dag.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 3. Heihei! For et stemningsfullt innlegg! Så bra at du koser deg da :) Det er jo nesten umulig å ikke kose seg med fyr i peisen, det blir jo lunt med én gang. Jeg sitter også med fysiologi nå, et veldig interessant fag! Men av og til mååå jeg jo bare sjekke om det har kommet noen bloggoppdateringer, og jeg ble så glad da du hadde skrevet noe :)
  Klem fra meg, ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 4. å så hyggelig vennen,
  det var koselig gjort..
  setter stor pris på deg.
  koselig dag du har hatt i dag
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Hei! Gratulerer med award til deg!

  Gjett om det hjelper å få en sånn herlig award! Tusen takk! :D Så utrolig koselig!

  Du har pyntet så fint til jul, syns jeg! Det stettefatet med perlene - NYDELIG!!

  Ha en deilig kveld!
  Klem!

  SvarSlett
 6. Hei igjen! Jeg var ikke sånn over gjennomsnittet interessert i fugler før jeg begynte å studere, men jeg ble det etter å ha tatt faget floristikk og faunistikk. Det er utrolig berikende å ha kunnskap om livet vi har rundt oss, så jeg tror nok du vil like fuglefaget du skal ta :) 30 sp om bare fugler er ganske mye :o Da skal dere iallefall gå grundig til verks ;)

  Jeg er veldig enig med deg angående kalendere til barn. En trenger ikke å overdrive, hverken med godteri eller med dilldall som de egentlig ikke har bruk for. Mye vil ha mer, tenker nå jeg. Jeg har alltid fått "bare" vanlig sjokoladekalender, og det har jeg aldri vært misfornøyd med. En bitteliten sjokoladebit hver morgen, og du store min som den lille biten ble satt pris på! Den blir stadig satt pris på :) Det er en magisk morgenstund når luken skal åpnes, også er det jo så spennende å se hvilket motiv det er på sjokoladen :)
  Kjempelurt det med puslebiter! Det skal jeg huske på. Også kan en jo lage skattejakt for å finne puslebiten :)
  Klem

  SvarSlett
 7. Hei! Tusen takk, så utrolig hyggelig:)Ha en flott torsdagskveld. god klem Eli

  SvarSlett
 8. Å så koselig peis du har!! Tusen takk for awarden!!! Innmari koselig!!! <3 <3

  SvarSlett