søndag 29. november 2009

Julepynting


Etter tips fra Laila Johanne med den vakre bloggen: http://www.minvinterverden.blogspot.com/

Tusen takk for tipset:)
I dag sto vi opp som vanlig halv sju.. Ikke snakk om å ligge litt utpå på en søndag, nei! J var klar som bare det, til å møte den nye dagen. Første søndag i advent! Fikk puslet med litt pynting i går kveld.. Startet også med litt vasking av vindusposter etc. Greit å ha disse fri før støv, før en lesser på med pynt.. Nei, det blir ikke akkurat pålessing, men litt nytt kommer opp.. Var å hentet esken med pynt for noen dager siden, men lurte på om noe hadde blitt borte?? Det var da så lite? På jakt etter mer julepynt, kom jeg skuffet tilbake.. Ja, det stemmer det, jeg kastet i fjor noe av de "vakre" nissene i alle verdens størrelser, manne hadde før jeg traff han..Men kunne ikke si jeg savnet de så veldig. Hadde jeg virkelig ikke mer pynt? Hadde vel ikke det!

Da jeg hadde pyntet ferdig, spurte jeg mannen om han syntes dette gav julestemning.. Litt forsiktig svarte han: "Nei, ikke helt!" Så i går pløyde vi gjennom mange nettbutikker.. Men fant liksom ikke noe som var sånn spesielt; "dette gir julestemning" Så hva er det som skaper denne spesielle stemningen? Føler jeg har skapt den på kjøkkenet, men mangler litt i resten av huset..

Kjøkkensengbenken er den i huset vårt som gir meg mest julestemning!

Hva slags pynt/ dekorasjon har du i huset ditt, som gir ordentlig julestemning?? Pepperkakene J laget i går sammen med sine to onkler og et søskenbarn,
farmor, mamma og pappa. Godt samarbeid!

 "Adventstaken" med første lys tent, blir nok litt endringer på denne etterhvert..
Tok det jeg hadde i går kveld  *smiler*

To av mine moseballer, har tre små og en stor ute også.


Denne er nok min vakreste julepynt for tiden

Klem Ingunn

4 kommentarer:

 1. Lekker julepynt du har, selv om det kanskje ikke var så mye. Men, less is more... :)
  Det som skaper julestemning her syns jeg er levende lys, røkelse, dempet julemusikk og hjemmelaget julepynt.
  Ønsker deg en flott første søndag i advent. Nå skal vi få i oss litt mat, før vi går å ser på tenningen av julegrana i 8 minus - huttetu!
  Klæm fra Susanne

  SvarSlett
 2. Jeg likte også den vakre skålen med kuler, og adventsstaken var også nydelig :) Hehe, jeg kjenner til den følelsen av å finne ut hvor lite julepynt man egentlig har! Men det er jo ikke så negativt, for da har man jo en liten unnskyldning for å finne seg noe nytt :)
  Her i huset er det julestjernen i vinduet som gir stemning. Den lyser opp så vakkert!
  Ha en fin adventskveld :)

  SvarSlett
 3. Så koselig!! Kjenner litt igjen det med stemningen. tror det har med at jeg ikke har noe særlig rødt her. blir ikke den lune julestemningen, men når jeg prøver med rødt føler jeg at det skjærer litt i øya:P alle de andre vakre tingene mister liksom sn plass... Men kjøkkenet er det endel rødt og der er det skikkelig stemning:D

  SvarSlett
 4. Hei igjen! Det ligger en velfortjent award til deg på bloggen min!

  SvarSlett