lørdag 7. november 2009

Barnerommet

Barna, the future! Vi har enda bare en gutt, men etterhvert må han vel få noen søsken :) Vi har så mye kjærlighet å gi.. J gir oss perspektiv på livet, noen som trenger oss.. Fantastisk følelse.. Barna er livet!

Barn skal stimuleres blant annet med mange farger, former, lyder. Barnerommet og lekene er da viktig for utviklingen av barnet.. Er ikke det utrolig å tenke på at alle nevekoplingene i hjernen dannes de fire første leveårene?.. Da snakker vi om viktigheten av riktig stimulanse. Jeg har ofte fokus på riktig stimuli, og har nå planer om å introdusere lille J for tall og bokstaver, visuelt og auditivt, i større grad enn hittil gjort.. Selvfølgelig ikke sitte å pugge med den lille gutten, men gi han gjenstander med tall og bokstaver på.. På denne måten blir dette noen kjent for han. Dermed vil han raskere oppfatte tall og bokstaver på andre gjenstander og interessere blir skapt.. Jeg gleder meg til å se sønnen min vokse opp:)

Før J fant sengen, knipset jeg noen bilder av rommet hans, som han kun sover i...enda! Han har en lekekrok i stua ved vinduet, med bilmatte og en liten benk med leker. Her kan han følge med på alle som kommer og går...Det ligger som regel leker rundt om i hele huset..En skal ikke ha de så fint i huset at det ikke er plass for barna!! Jeg synes det er viktig at barna får leke rundt foreldrene. Da blir de hele tiden bli utsatt for språk og foreldrene kan hjelpe til i leken, pluss at barnet får en følelse av å bli sett.

Tallerkenhylla på rommet, kjøpte jeg på bruktbo. Den var lyseblå, men ble fort hvit. Den ble malet og sparklet og fikk fire strøk maling. Dette var før jeg begynte å blogge, slik at jeg mangler før bilder på masse av prosjektene mine..
De to kammeratene sitter på en kjempesøt koffert kjøpt hos Søstrene Grene, så mye søtt der.. Artig at de nå er kommet til byen, Trondheim.:) Kaninen er fra Lisbeth Dahl, Den spiller vakker musikk..
Klem Ingunn

4 kommentarer:

 1. Så søtt barnerom! Har lagt meg til som følger jeg =) Klem

  SvarSlett
 2. Hei der og så flott din mann fikk tak i potetkasser til deg ;) Regner med jeg går tom for de med hank på idag....

  Ha en fin uke der ute;)

  Containergirl

  SvarSlett
 3. Så mye fint!! Den senga der har Thea også:D

  SvarSlett
 4. Heia :)
  Så du hadde lagt deg til som følger av bloggen min og måtte inn å hilse på deg :))
  Kjempeflott blogg du har, så her kommer jeg tilbake..

  Ha en fin dag :)
  Klem,Kari

  SvarSlett