søndag 7. februar 2010

Helgetur til Bergen

Da er helgen straks over og vi er akkurat kommet hjem fra en weekend i Bergen.
Vi har koset oss masse med god mat, vin, og trivelig selskap. Jeg kjenner det gjør godt med et lite avbrekk fra hverdagen. Nå er lille J i seng og mamma'n lurer på om hun snart skal gjøre det samme..
Var litt nervøs for flyturen tilbake, da J hadde grått i tre-fire timer i strekk før vi satte oss på flyet. Trolig har han ørebetennelse eller så reagerte han på trykket etter flyturen på fredag.. hvem vet.. natten vil vise.

Ja, nervøs var jeg derfor før denne flyturen. For hvordan skulle en 50 min flytur i smerte og gråt gå? En svett og varm mor, irriterte flypassasjerer og en gråtkvalt gutt med smerter..?? Og dette skulle jeg gjennomføre uten min mann ved min side.. Han ble igjen i Bergen ettersom han skulle på et kurs på mandag....

Ja jeg gardert meg med bananer, smurfedrops, kvikk lunsj, traktor, bil, ball (kanskje ikke den beste leken å ha med på fly=)) smokk og vann... Det skulle ikke skorte på serveringen... Så var reisen til trøndelag i gang..og ja tekniske problemer før avgang ble det selvfølgelig.. Men mor var meget rolig og avslappet..Vi ble sittende i flyet.. og pakke innpå.. nammenam.. Før flyturen hadde han fått en rakett i rumpa som vi sier.. Paracet..og den hjalp tydelig.. J var rolig nesten hele turen, snakket, lo og sjarmerte som vanlig.. Vi spiste både en og to bananer, både en og to smurfeesker med drops, mens vi delte på en kvikklunsj. Ja, mett det ble han..  og bare bitte litt gråting på slutten av turen..Det gikk smertefritt.. med dobbelbetydning.. Håper jeg kan si det samme i morgen tidlig..


Dette er og over spisebordet vårt..Liker det sølvfatet så godt. Midt på et det inngravert navnet til morfaren min.. En gave fra en skoleklasse, lang tid tilbake, morsomt! Duken med hardagersøm har min mormor laget for mange år siden. Den fikk jeg i julegave nå flere år etter hennes bortgang.. Nydelig stykke arbeid.. Så glad for at akkurat jeg fikk den..Vært på utkikk etter en slik duk lenge, derfor var dette midt i blinken for meg. 
Lysekronen som henger over spisebordet har stukkatur over seg.. Liker den så godt.. ikke alle som synes stukkatur passer til paneltak.. men litt spesiell vri må det da være. Jeg liker helheten den gir lysekronen..

Da sier jeg natta!
klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar