onsdag 27. januar 2010

Glede..

I går ble jeg oppmerksom på at badet vårt var avbildet inne hos NIB, så morsomt! Jeg tok tak i pc'en og viste det til min kjære.. kjenner du igjen dette badet? , spurte jeg.. han svarte hm.. lurer på hvem som har lagt de flisene.. hehe jeg måtte le..


Takker så utrolig mye for de hyggelige kommentarene jeg har fått. Det blir så morsomt å drive med denne lille hobbyen da :)

Jeg viser bilde av mormorrute teppet mitt.. eller evighetsprosjektet.. Det tok sin tid å bli ferdig med dette. Ble endelig ferdig rett før jul. Da hadde J full kontroll på at dette var mammas ruter, og det var ikke lov å røre :)Nå når det er ferdig kan han gå forbi teppet hvor det ligger og si: mamma sin, hehe. Prosjektet varte lenge og resultatet ble ikke veldig stort, men akkurat passe til å ha over føttene, når jeg sitter på brisken og nyter en kopp tea.. (Se vårsolen titter inn:) Herlig!)
Rosa tulipaner gir meg en herlig følelse om at det går mot lysere og mildere tider! 

Ha en fin, fin ondag!
Klem


7 kommentarer:

 1. Grattis med omtale på NIB :)
  Liker teppet ditt, masse flotte farger!

  SvarSlett
 2. Så nydelig det teppet ditt var! Har lenge hatt lyst til å lage et slikt, men ser for meg at det er en stooor jobb - spesielt med festing av tråder og montering. Heklet du sammen lappene til slutt?

  SvarSlett
 3. ÅÅåå, det var nydelig! Veldig fine og lune farger :) Jeg ved akkurat hva du mener med evighetsprosjekt, for jeg er selv i gang med et. Jeg bare syr sammen etter hvert som lappene blir ferdig, så blir pleddet sakte men sikkert større og større. Vi får satse på en kuldeperiode neste vinter, kanskje jeg er ferdig til da :)
  Hihi, sønnen din høres kjempesøt ut :)
  Ha en fin kveld!
  *Klem fra Kari*

  SvarSlett
 4. Nydelig teppe :o) Ønsker meg veldig et slikt teppe, men har ikke mot til å gå i gang med et slikt prosjekt.. For et flott hjem dere har.. Kjempekoselig :o)

  SvarSlett
 5. Nydelig teppe!!! Og den hylla di var superfin! Hehe, ja jeg er ikke helt rett, hjelp:-)) Ingen vei tilbake nå, bare stå på:-) TAkk for støtten:-) Klem og god mandag fra M

  SvarSlett
 6. Så fint teppet ble!! Skulle ønske jeg klart e lage noe sånt selv,men tror kanskje ikke jeg har tålmodighet:p

  Ha en fortsatt fin helg!!

  SvarSlett
 7. Så fine farger! :) Lekkert!!

  Vibeke :)

  SvarSlett