fredag 22. januar 2010

Min nye hylle:)

Endelig har hyllen min kommet opp på veggen over kjøleskapet.. Vi har et bitte lite kjøleskap og oppå der manglet det noe stæsj:) Det er nå komplett!! Liker den søte hyllen så godt.. Den er en kopi av en hylle som pappa hadde stående etter gården han kommer fra. Han mente den var godt over 150 år gammel.. Herlig å ha en kopi hvor jeg kjenner til orginalen. Orginalen har vært på kjøkkenet til min tippoldefar, oldefar, farfar og nå på veggen på pappas hytte. Det er herlig å tenke på! Mens søsteren min og jeg har en kopi, som pappan vår har laget til vårt kjøkken.. Jeg håper dette "barnet" av en hylle, igjen kan følge mitt barn, barnebarn, oldebarn osv.. Det jeg skal huske på er å fortelle dens historie.. og hvordan den ble "unfanget"og skapt av både pappa og meg :)  ( Den dobbelsidige tapen ble også tatt i bruk her, på de små knaggene. Bare midlertidig til jeg finner småspiker som ikke kommer ut på baksiden:), og kanskje med hjelp fra en handymann?:)
 
Boksene på hyllen fikk jeg tak i hos containergirl, her en dag.. Da de ble brakt inn i hus ga de kjøkkenet en gammel og dårlig eim..  litt sånn mugg lukt..hehe..Jeg synes det er litt sjarmerende, og noe jeg absolutt ikke glemmer med det samme...Det hører med og har sin sjarm..(stålull, salo og jiff ble redningen, som gjorde at boksene fikk sin tiltenkte plass)

Boksene er sikkert brukt i en årrekke, kanskje til kaffe, tea, mel, sukker, eller andre ting som kunne trenge en boks...Det er dette som er så morsomt med gamle ting. De har en historie..En historie vi ofte ikke kjenner til, men som vi kan fantasere om og tenke oss til.. Det er bare fantasien som setter er stopper for hva de disse boksene har vært med på!Klem

9 kommentarer:

 1. Det ble kjempefint!! Boksene var jo bare sjønne:)

  Måtte forresten rekke opp alt jeg hadde gjort på gardinkappen idag...det gikk ikke opp...noe har jeg nok gjort feil, men forstår ikke helt hva:p

  Jaja, må nok til farmor for råd og guiding videre i arbeidet..!

  Ha en strålende helg videre:) Kos deg sammen med J!

  klem

  SvarSlett
 2. Ah nydelig hylle:) Bærre lekker...Og så utrolig fint hus du har:)
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Oi, den var jo nydelig! Ja, det er helt sant det med at gamle ting har en historie. Jeg kjøpte en salmebok på fretex i går, og det er veldig spesielt å sitte og bla i den og tenke på at denne er det sikkert noen som har vært veldig glad i. Kanskje personen fikk den da han/hun gikk for presten? Hva var personens yndlingssalme?
  Alderdom gir tingene særpreg :)

  Du får ha en super helg :)

  SvarSlett
 4. Flott hylle, og de zinkboksene; me like;o)
  Fortsatt god helg til deg fra Maliva

  SvarSlett
 5. Kjempeflott hylle, og boksene er jo et skikkelig kupp :o)

  Ha en flott helg videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 6. Hei der Ingunn ;) Så baderomsbildet ditt inne hos nib og kjente igjen den potetkassa!!! Hihi, flott bad du har.

  Og nå vet jeg hvem du er ja....Du som kjøpte de boksene!! Nesten så jeg skulle kommet hjem til deg og tatt bilder av det du har kjøpt og lagt ut på containerbloggen. etter jeg la meg ut på facebook har det blitt så masse nye folk der nede og jeg føler butikken er rensa for varer, huttitu og har ingenting legge ut i bloggen.

  Vel, ha en fin søndag og si du heter Ingunn neste gang du kommer da ;)

  Containergirl

  SvarSlett
 7. Gratulerer med award og ny hylle :) Ser ut som et veldig koselig kjøkken :)

  Jeg er sikker på at du vil ta godt vare på putene dersom du vinner :) Takk for at du ville være med i trekningen :)

  Ha en fortsatt fin kveld

  Klem milstjerne

  SvarSlett