tirsdag 9. februar 2010

Kjøkkenkos

Kjøkkenkos med solen tittende inn gjennom kjøkkenvinduene.. Er hjemme i dag med sykt barn (ørebetennelse :( ). Vi sitter for det meste på kjøkkenet.. Enten vi lager oss noe ”nammis” eller at vi ligger/ sitter på brisken. I dag var det så vakkert ute at det var tid for å ta noen bilder inne! Jeg viser en hylle på kjøkkenet. Nå med litt ny og litt gammel pynt. Bokstavene kjøpte jeg på Black Design nå når vi var i Bergen..Så kos! Kjøpte flere bokstaver som står plassert rundt om i huset..

En kveld hadde jeg masseproduksjon av hjerter.. Uten min streikende symarskin. Konkluderte med at det faktisk gikk raskete og med mindre frustrasjon, uten min Bernina fra 60- tallet.. Det rosa er ett av disse.. Stoff fra Ikea..

De rosa boksene kjøpte jeg på Kremmerhuset. Til min store forskrekkelse var de fra Lisbeth Dahl. *Smiler*Jeg visste ikke at de hadde det merket.. Så jeg forhørte meg.. Nei, de hadde ikke mye, men litt! Ble så glad da jeg fant disse.. Passet perfekt å bytte ut juleboksene med disse. Har litt havrekjekser liggende fra julebaksten.. pluss litt pepperkaker.. Disse smaker like godt nå, kanskje enda bedre i de nye nydelige boksene.Ha en fin tirsdagskveld..


Klem


4 kommentarer:

 1. Å, jeg visste heller ikke at de har Lisbeth Dahl der. De boksene var jo rett og slett skjønne! Og sånne pyntehyller er jo så KOSelig :)
  Ha en super kveld! Og god bedring til den lille gutten din :)

  SvarSlett
 2. hei.
  nydelig i dine hyller,jo visste at de har litt av lisbeth dahl der.
  bla smykkeholder,smimkepung,sokker,kjekt det
  ønsker minsten god bedring,ørebtn er ikke godt.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Hei!

  Så utrolig mye fint og kreativt:)Nydelige hyller, og de boksene var kjempefine!:)

  Og ja, du går glipp av store produksjoner når du er borte slik;) hehe:) Gleder meg til du er tilbake, sitter så å si alene på bakerste rad, og det er ikke så morsomt...! Håper du er tilbake på torsdag, og at alle er i fin fin form;)

  klem

  SvarSlett
 4. Så fin hylle, med masse herlig stæsj - akkurat slik jeg liker det..:o) Nydelig hjerte!

  Fortsatt fin uke til deg, og god bedring til lillegutt!

  Klem

  SvarSlett