torsdag 14. januar 2010

Vårt velværerom:)

NIB har for tiden en baderom konkurranse/ utfordring gående som jeg tenkte jeg skulle henge meg med på..Badet synes jeg var det vanskeligste rommet å planlegge. Så utrolig mye å velge i mellom..Bare tenk på alle typer flis.. Grøsser ved tanken...
Det tok sin tid med oss i planleggingsfasen..Forskjellige fliser og speil gikk inn og ut av huset..Til mannen tilslutt tok noen avgjørelser for å lette på min frustrasjon og usikkerhet.. Vi gikk for den stilrene og hvite stilen som det kan gjøres så utrolig mye med.. Skifter man farger på smånips og håndduker får man et helt nytt uttrykk.. Noe jeg setter stor pris på, da det skiftes ut og danderes en god del, etter humør og årstid :)

Jeg liker badet mitt fordi det har stor plass og inneholder det mest nødvendige utstyret et bad må ha, pluss masse oppbevaing, i form av skap og store skuffer.. Elsker spesielt skuffene under servanten.. Så lett å finne igjen alle hårproduktene, sminken og tannbørsten.  I tillegg har vi har to doble skyvedører i speil hvor jeg kan stue bort alt fra bleiebøtte, skittentøy, nye sengeklær og håndduker, pluss at J har noen skuffer til sine klær der, lett tilgjengelig.. Jeg liker å ha mye plass og en god organisering av tingene, da blir det orden og ryddig.. Har tingene en fast plass blir de som oftest værende der, og da holdes rotet borte, og det liker vi!

En annen ting jeg også liker med badet er de store vinduene, uten innsyn.. Elsker å se ut på himmelen om morgenen eller solnedgang på kvelden. Kan til og med se ut mens jeg dusjer:)Klem Ingunn

7 kommentarer:

 1. Fine bilder av et flott rom! :))

  Jeg liker denne utfordringen fra NIB, jeg finner jo så mye fine blogger!

  Jeg har lagt meg som følger. ;)

  Håper dere får en god helg!

  Vibeke :)

  SvarSlett
 2. Kjempefint ;)
  har ikke vært her hos deg før jeg,
  Fant deg i baderomskonkurranse innlegget ;)
  kommer nok igjen ganske snart...
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 3. Hei.
  Se stilig bad du har. Lykke til i konkurransen!
  Hilsen J-K

  SvarSlett
 4. Så flott bad. Jeg er mektig imponert!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 5. Så morsomt at badet mitt ble avbildet hos NIB:)
  Ble så glad at jeg måtte vise det til min kjære.. Han sa: hm.. hvem har lagt flisene tro?" hehe ja har skal få den æren, han har gjort alt selv:) *stolt samboer* :)

  SvarSlett