tirsdag 6. september 2011

Man skal aldri si aldri..

Stressless lanserte sitt første produkt i 1971. Dette var en hvilestol der sete og rygg kunne reguleres med kroppstyngden, den fikk navnet Stressless Original. Stolen hadde et understell i stål, skumstopning og var kledd i skinn.

I dag er stresslessmerket 40 år og like aktuelt om ikke mye mer.

Mannen i huset (med sterke meninger) hadde bestemt seg for å ha to hvilestoler i huset vårt, helst skinn.. (Hva er det egentlig med menn og skinn??) Valget falt ved modellen "Jass" fra Stressless. Dette var mor i huset var svært skeptisk til, men glad da hun oppdaget at den hadde et retropreg over deg. Da også hun  fikk bestemme farge, som ble creme, var hun fornøyd, selv om hun hadde bestemt seg for å aldri å ha skinnstoler eller sofaer av skinn inn i huset.. 

Litt bekymret var vi for at skinnet (som var veldig lyst) skulle bli misfarget av dongerijeans. Men takket være god vedlikehold, vasking og polering er skinnet like fint etter tre år.. 
Og jeg må bare innrømme at man finner ikke så mane stoler på markedet med like god komfort:) Særlig er stolene gode når den gravide bør sitte ned med føttene opp på puffen...Så dere vet hvor dere finner meg :) Stress ned:)

Ha en fin kveld:) (med fotballstøy i bakgrunnen :) )

Klem
 

1 kommentar:

  1. Hei, og takk for hilsen - koselig at du fant veien innom meg via BoliPluss :)

    En skikkelig Ekorness stressless er ikke å forakte - kanskje er ikke alle like fine å se på men jommen er de gode å sitte i... ;) Dine er forøvrig lyse og flotte å se på også!

    Ønsker deg en fiiiin helg!

    Hildegunn :)

    SvarSlett